Home

 

Contact

 

Partners

 

Links

  

 

 

 

 

 

 

   Producten

 

   Atletiek
   Badminton
   Basketbal
   Beach
   Buitensport
   Croquet
   Dammen
   Darten

   Fietsen

   Flagball
   Golf
   Handbal
   Honkbal
   Jue de boules
   Judo ( puzzelmatten )
   Knotshockey
   Korfbal
   Muziek
   Nerf

   Opblaasbaar

   Podium
   Schaken

   Simulatoren

   Spelcomputers
   Tafeltennis
   Tennis
   Tijdklok
   Unihockey

   Voetbal

   Volleybal
   Waveboarden

 

   Huurvoorwaarden

 

 

 

   Nieuwsbrief

 

 

 

   Aanbiedingen

 

 

 

   Verkoop

 

 

 

 

   Welkom op de website van Wiltraco-Verhuur.nl

 

 

 

 

 

 

 

Wiltraco is een bedrijf dat zich toelegt op organisatie, bemiddeling en management van evenementen, workshops, concepten en demonstraties op het gebied van sport en spel. Wiltraco heeft alle materialen in eigen beheer en kan daarom snel complete concepten leveren voor iedere activiteit of evenement, inclusief transport, op- en afbouw en begeleiding. Wij kunnen daarnaast, door samenwerking met een aantal grote bedrijven alle materialen verkopen op sport en spelgebied tegen aantrekkelijke prijzen. Wiltraco-verhuur is een onderdeel van Wiltraco.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Verandering Wiltraco

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn binnenkort te bereiken op het onderstaande telefoonnummer, ook is de website van wiltraco aangepast. Wilt u meer weten over wiltraco ga naar de vernieuwde website.

 

WWW.WILTRACO.COM

 

Tel: 010 84 21 349

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    De Auto Racebaan Fiets Simulator

 

 

 

 

 

 

 

De auto racebaan fietssimulator

Bedien via de fiets de race auto`s op het parcours. Hoe harder je fietst des te sneller gaat de race auto. Wie als eerst over de finish komt, WINT. Deze Racebaan fietssimulator zorgt voor veel plezier.

 

Meer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Leuke winteractiviteit? De schaatsplank

 

 

 

 

 

 

 

Bent u op zoek naar een leuke winteractiviteit voor uw evenement. De schaatsplank zorgt voor de uitkomst. Op de plank kunt u van links naar rechts de juiste schaatsbeweging maken, terwijl u dit doet gaat uw virtuele schaatser vooruit op de tv. Virtueel schaatsen een leuke en winterse activiteit. Bel of mail ons voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Verandering Wiltraco-verhuur Template

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn bezig met het veranderen van de Wiltraco-verhuur website. Op dit moment kunnen de product pagina`s er verschillend uit zien. Alle producten zijn wel gewoon op de website te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Virtueel fietssimulatoren, fietstafel, voetbalboarding, boardings, simulatoren, fitness simulatoren, roeisimulatoren, spinningsimulatoren, huren, verhuur, inhuur, verkoop, kopen, koop, bmx fietsen, playstation, wii, xbox, honkbalkooi, slagkooi, honkbal, kickpoint, poolball, panna, panna-boarding, sprintparcours, schaatssimulatoren, fietssimulator, golfsimulatoren, racesimulatoren, simulator, tafeltennis, tafels, unihockey, podiumoverkapping, springkussen, pannadome, podium, puzzelmatten, caloriefietsen, caloriefiets, energiefietsen, energiefiets, playstationfiets, strider bikes, basketbaltoren, ballen, voetbal, hockey, korfbal, badminton, webracing, netathlon, webracing simulator, rotterdam, zuid holland,